РАДОВИ НА ОДРЖАВАЊУ САОБРАЋАЈНИЦА

У оквиру редовног одржавања путне инфраструктуре, у понедељак, 13. марта 2023. године, почињу радови на поправци коловоза у једносмерној улици Илије Вучетића. Улица Илије Вучетића, као и улица Јована Бошковића, биће затворене за саобраћај све до завршетка радова у поменутој улици. Према планираној динамици, за коју напомињемо да је условљена и временским приликама, радови ће трајати до суботе, 18. марта 2023. године.

Такође, у циљу што безбеднијег и бржег извођења путарских радова, у Футогу ће у Улици цара Лазара, на деоници од ул. Бранка Радичевића до ул. Браће Бошњак, од уторка, 14. марта 2023. године, бити потпуно обустављен саобраћај. Ова деоница представља прву фазу извођења радова на санацији коловоза у Улици цара Лазара у Футогу. Планирани рок за завршетак прве фазе очекује се почетком априла текуће године. Након завршетка прве фазе радова, отпочеће друга фаза, којом је обухваћена деоница од ул. Браће Бошњак до државног пута. Рехабилитација прометне Улице цара Лазара биће од изузетног значаја за становнике Футога.

Када је реч о радовима на поправци коловоза у Дунавској улици у Новом Саду, њихов завршетак очекује се у недељу, 12. марта 2023. године. Тренутно се изводе завршни радови који се односе на обележавање хоризонталне саобраћајне сигнализације.

Градска управа за грађевинско земљиште и инвестиције моли све учеснике у саобраћају да имају стрпљења и разумевања, али и да поштују постављену саобраћајну сигнализацију у зони извођења радова и да, уколико постоји могућност за то, користе алтернативне правце у циљу што ефикаснијег одвијања саобраћаја.