ТРЕНУТНИ РАДОВИ НА ИЗГРАДЊИ КРУЖНЕ РАСКРСНИЦЕ

У оквиру радова на изградњи кружне раскрснице, на делу Фрушкогорске улице и делу Булевара цара Лазара постављена су оба слоја битуминизираног носећег слоја (БНС) и у току је припрема за израду завршног слоја на наведеним саобраћајницама.

На делу Булевара цара Лазара, од кружног тока према ТЦ „Променада“, тренутно се врши израда тампонског слоја и припрема за асфалтирање. У току су и радови на постављању заштитне пешачке ограде и заштитних стубића на зеленим површинама.

Обавештавамо јавност да ће, од уторка, 16. маја, доћи до нове измене режима саобраћаја. За саобраћај се у потпуности затвара коловозна трака на парној страни Булевара цара Лазара, од Сутјеске улице до ТЦ „Променада“. Саобраћај ће се одвијати двосмерно у супротној коловозној траци. Са Булевара цара Лазара биће омогућено скретање десно у Фрушкогорску улицу, као и укључивање из Фрушкогорске на булевар, у смеру ка кеју.

Са Булевара цара Лазара неће бити омогућен приступ ТЦ “Променада“ нити излаз на ову саобраћајницу. Такође, саобраћај ће бити обустављен у Сутјеској улици, на прилазу Булевару цара Лазара. За приступ наведеним објектима грађанима је на располагању прилаз са Булевара ослобођења (за Променаду) и из Радничке улице (за  Спенс).

Апелујемо на грађане да имају стрпљења и поштују саобраћајну сигнализацију у зони извођења радова.