РАДОВИ НА УРЕЂЕЊУ ПУТНЕ ИНФРАСТРУКТУРЕ

 

Радови на поправци коловоза, планирани кроз редовно одржавање за ову годину, приводе се крају и биће завршени у првој половини децембра.   

 

Од суботе, 26.11.2022. године, успостављено је редовно одвијање саобраћаја у Футошкој улици, а данас се обављају радови на обележавању бус стајалишта на деоници од Хајдук Вељкове до Булевара Европе.

У редовном саобраћају је и Улица Петефи Шандора, која је санирана у комплетној дужини од 2км (од Шумске до Јожеф Атиле).  Преостало је да се у овој улици изврши обележавање хоризонталне сигнализације, као и постављање успоривача брзине, али због ових радова неће доћи до обуставе саобраћаја.

У Улици Радомира Раше Радујкова, на коловозној траци у смеру од Булевара Европе ка Булевару Слободана Јовановића, завршавају се радови на асфалтирању. У уторак, 29.11.2022. године, извршиће се обележавање саобраћајне сигнализације и биће успостављено редовно одвијање саобраћаја.

Данас, 28.11.2022. године, почели су радови у Улици Тоне Хаџића, а завршетак је планиран за суботу, 3.12.2022. године.

Радови на обнови коловозне конструкције у току су и у Сремској Каменици. У завршној фази су радови на асфалтирању последње деонице Пута доктора Голдмана (од Новосадске улице до пред кружни ток) и од вечерас ће ова саобраћајница бити отворена за саобраћај. Радови на обележавању саобраћајне сигнализације обављаће се под саобраћајем па апелујемо на возаче да повећају опрезност.

Радови на асфалтирању коловоза у Улици Марка Орешковића биће завршени у среду, 30.11.2022. године, док ће се дан касније извршити обележавање хоризонталне сигнализације и успоставиће се редован саобраћај.