РАДОВИ НА ОДРЖАВАЊУ САОБРАЋАЈНИЦА

У оквиру радова на редовном одржавању путне инфраструктуре, од сутра, 8.3.2023. године, почињу радови на поправци коловоза у Дунавској улици, који ће узроковати потпуну обуставу саобраћаја на деоници од Улице Жарка Васиљевића до Кеја. Према планираној динамици, радови ће трајати до недеље, 12.3.2023. године.

Радови се изводе и на Булевару Слободана Јовановића, на деоници од раскрснице Булевар Јована Дучића-Радомира Раше Радујкова до Булевара војводе Степе, а завршетак се, у зависности од временских услова, очекује до понедељка.

Према планираној динамици, у понедељак, 13. марта, почеће радови на поправци коловоза у Улици Илије Вучетића.

У Ветернику су нови асфалтни коловоз добиле улице Зоје Миросављевић, Косова и Јелене Кон, а од сутра ће се радови изводити у Улици Светих Архангела.

Радови су у току и у Футогу. Урађена је Улица Наде Димић, а у Раковачкој улици, која је претходно била планирана, радови се неће изводити због нерешеног проблема са одводњавањем. Поправка коловоза обавља се и у Ратарској улици, као и на раскрсници улица Душана Кошутића и Бранка Радичевића.

Подсећамо грађане да је услед извођења инвестиционих радова затворена коловозна трака на непарној страни  Булевара цара Лазара (од ТЦ „Променада“ до Фрушкогорске улице), као и део Улице Краљевића Марка (од стамбеног комплекса „Краљев парк“ до Булевара краља Петра I).

 

Градска управа за грађевинско земљиште и инвестиције моли све учеснике у саобраћају да имају стрпљења и поштују постављену саобраћајну сигнализацију у зони извођења радова, као и да користе алтернативне правце.