НАЈАВА РАДОВА НА САОБРАЋАЈНИЦАМА И ИЗМЕНА РЕЖИМА САОБРАЋАЈА

У оквиру Програма одржавања објеката путне привреде, реализују се радови на редовном одржавању саобраћајница на територији Града Новог Сада, што проузрокује и привремене измене режима саобраћаја.

Од четвртка 16. до понедељка 20. марта, због радова на обнови коловозне конструкције, обуставља се саобраћај у Улици војводе Бојовића у Ветернику.

У насељу Бегеч, од четвртка 16. до четвртка 23. марта, на снази је обустава саобраћаја у Улици ослобођења, као и на приступној саобраћајници од пречистача отпадних вода до Улице нова 1.

Радови у Улици Бранка Радичевића у Бегечу, на деоници од Улице Вука Караџића до Дунавске улице, почињу у петак, 17. марта. Приликом извођења радова, саобраћај на овој деоници неће се одвијати, у периоду од 17-30. марта.

Од 20. до 22. марта изводиће се радови на поправци коловоза у улицама Нова 36 и Дежеа Костолањија у насељу Ветерник. О евентуалним изменама режима саобраћаја узрокованих овим радовима јавност ће бити благовремено обавештена.

Како би одвијање саобраћаја на територији Града Новог Сада било што безбедније и економичније, апелујемо на све учеснике у саобраћају да имају стрпљења и разумевања, те да посебну пажњу обрате на саобраћајну сигнализацију.