KРУЖНА РАСКРСНИЦА - ИЗМЕНЕ РЕЖИМА САОБРАЋАЈА НА ЛИМАНУ

Радови на непарној страни Булевара цара Лазара, на деоници од ТЦ „Променада“ до Фрушкогорске улице, у оквиру изградње кружне раскрснице, одвијају се планираном динамиком.

За потребе извођења наведених радова затворена је коловозна трака у смеру ка кеју, од ТЦ „Променада“ до Фрушкогорске улице, док се саобраћај одвија двосмерно на супротној траци. Са Булевара цара Лазара није могућ приступ Фрушкогорској улици.

Упоредо са радовима на изградњи саобраћајних површина, изводе се радови у оквиру изградње јавног осветљења и атмосферске канализације, као и реконструкција канализационе мреже која се реализује у оквиру пројекта „Чиста Србија“. 

У оквиру радова на изградњи канализационе мреже, који се тренутно изводе на делу Улице Народног фронта, у периоду од 11. до 14. марта измењен је режим саобраћаја у зони раскрснице Улице Народног фронта и Улице Др Ивана Рибара. Коловозна трака у Улици Народног фронта са стране Улице Др Ивана Рибара је делимично сужена, а омогућен је двосмерни саобраћај на преосталом делу коловоза у Улици Народног фронта, са по једном саобраћајном траком по смеру. 

Улица Народног фронта ће од среде 15. марта бити поново проходна у пуном профилу. А наставак радова на изградњи канализационе мреже условиће привремену забрану одвијања саобраћаја у Улици Др Ивана Рибара (од Улице Народног фронта до Улице Благоја Паровића) у периоду од 11. марта до 14. јула 2023. године.

Апелујемо на грађане да, док је на снази привремена измена режима саобраћаја на Булевару цара Лазара, избегавају зоне извођења радова и за приступ Лиману 1 и 2 користе правац преко Булевара деспота Стефана.