ИЗМЕНЕ РЕЖИМА САОБРАЋАЈА – ОД СУТРА И НА ПОДБАРИ

Од четвртка, 16. марта 2023. године, због извођења радова на реконструкцији вреловода у улицама Скерлићева, Златне греде, Ђорђа Јовановића и Саве Вуковића доћи ће до привремене измене режима саобраћаја.

Од 16. марта до 16. јуна 2023. године, забрана одвијања саобраћаја важиће за улице Златне греде (од Улице Ђорђа Јовановића до Даничићеве улице) и Скерлићеву.

Од 16. марта 2023. године до 10. априла 2023. године саобраћај се неће одвијати у Улици Ђорђа Јовановића и то од Косовске улице до раскрснице улица Ђорђа Јовановића, Саве Вуковића, Скерлићеве и Златне греде, и у Улици Саве Вуковића, од Улице земљане ћуприје до раскрснице улица Ђорђа Јовановића, Саве Вуковића, Скерлићеве и Златне греде.

У периоду од 20.03. до 30.03.2023. године, због радова у улицама Бранка Радичевића и Ђорђа Зличића, одређује се привремена забрана одвијања саобраћаја на раскрсници Кисачке улице и Булевара Јаше Томића. Биће омогућена десна скретања из Кисачке улице на Булевар Јаше Томића и из Булевара Јаше Томића у Кисачку улицу.

Такође, од 30.03. до 18.04.2023. године, одређује се измена режима саобраћаја на Булевару Јаше Томића, од Улице Саве Ковачевића до раскрснице Кисачке улице и Булевара Јаше Томића, при чему ће се саобраћај одвијати двосмерно у коловозној траци са непарне стране Булевара Јаше Томића, са по једном саобраћајном траком по смеру. Биће омогућена лева и десна скретања са Булевара Јаше Томића у Кисачку улицу.

Од раније је на снази измена режима саобраћаја на Булевару цара Лазара, где је, за потребе извођења радова на изградњи кружног тока, затворена коловозна трака у смеру ка кеју, од ТЦ „Променада“ до Фрушкогорске улице, док се саобраћај одвија двосмерно на супротној траци. Са Булевара цара Лазара није могућ приступ Фрушкогорској улици.

Привремена забрана одвијања саобраћаја важи и у Улици др Ивана Рибара (од Улице народног фронта до Улице Благоја Паровића), до 14. јула 2023. године, због радова на реконструкцији канализационе мреже. У зони раскрснице Улице народног фронта и Улице др Ивана Рибара саобраћај ће се, у овој фази радова, одвијати неометано.

Саобраћај је обустављен и у Улици цара Лазара, у Футогу, на деоници од Улице Бранка Радичевића до Улице Браће Бошњак, док буду трајали радови на овој деоници.

Како би одвијање саобраћаја било што безбедније и економичније, апелујемо на све учеснике у саобраћају да имају стрпљења и разумевања и да посебну пажњу обрате на саобраћајну сигнализацију.