ИЗГРАДЊА УЛИЦЕ БАТЕ БРКИЋА У ЗАВРШНОЈ ФАЗИ

Градоначелник Новог Сада, Милош Вучевић, заједно са в.д. нечелником Градске управе за грађевинско земљиште и инвестиције, Дејаном Мандићем, дана 20. јуна 2019. године обишао је завршне радове на изградњи саобраћајнице у продужетку Улице Бате Бркића у новосадском насељу Сателит.

Очекивано је да радови, који су почели у новембру прошле године, буду завршени до краја јула, а тиме ће се добити модерна саобраћајница булеварског типа у дужини од 550м која ће на још једном месту да повеже Ново насеље са Футошким путем. За ову значајну инвестицију Град Нови Сад је, од решавања имовинско-правних односа, преко израде пројектне документације па до саме изградње, издвојио око 870 милиона динара.
Градоначелник Вучевић изразио је задовољство што је изградња ове улице близу завршетка, истакавши да ће Град ускоро реализовати још једну велику инвестицију, а то је спајање Булевара Јована Дучића и Улице Драгослава Срејовића, чиме ће се добити нови улазно-излазни правац према Ветернику и растеретити врло фреквентни регионални пут Нови Сад-Бачка Паланка.