АКТУЕЛНИ РАДОВИ НА ОДРЖАВАЊУ ПУТНЕ ИНФРАСТРУКТУРЕ

Радови, који се тренутно изводе на више локација у Новом Саду, условили су измену режима саобраћаја у неколико улица у граду и приградским насељима.

Од данас је за саобраћај затворена деoница Пута доктора Голдмана у Сремској Каменици, од семафора до пред Новосадску улицу. Док трају радови, за приступ Институту грађани треба да користе правац из центра Сремске Каменице, кроз Железничку улицу.

Што се тиче улица у самом граду, радови се обављају на десној коловозној траци у Футошкој улици, на деоници од Булевара Европе до Улице цара Душана. Саобраћај се одвија двосмерно на супротној траци. Планирано је да од понедељка, 21. новембра, ова деоница буде проходна за саобраћај, а да се истог дана приступи радовима на левој коловозној траци (од Булевара Европе до Хајдук Вељкове улице).

Радови се изводе и у Улици Радомира Раше Радујкова, на коловозној траци у смеру од Булевара Слободана Јовановића ка Булевару Европе, док је супротна коловозна трака проходна за саобраћај.

Радови на поправци коловоза у току су и на Телепу, у Улици Петефи Шандора, на деоници од Шумске до Горана Ковачића (без раскрсница). Тренутно су у току радови на асфалтирању дела наведене деонице, због чега је саобраћај привремено обустављен.

У Гагариновој улици радови на поправци коловоза су завршени и у овој улици је од јуче у поподневним часовима успостављено редовно одвијање саобраћаја. Тренутно се у овој улици обављају радови на нивелацији сливничких решетки и постављању успоривача брзине.

Поред радова из домена редовног одржавања, реализују се и инвестициони пројекти, који су условили обуставу саобраћаја у делу Улице Краљевића Марка ( од Булевара Јаше Томића до Улице Берислава Берића), као и у делу Партизанске улице (од Руменачке до Индустријске).

 

Напомињемо да се динамика извођења радова усклађује са временским приликама