АКТУЕЛНО | ЈАВНЕ НАБАВКЕ | ПРОДАЈА ЗЕМЉИШТА | КАТАЛОГ ЛОКАЦИЈА «Google МАПА» | КОНТАКТ | ГИС
Почетна страна
Untitled Document
АВГУСТ
· 20.8. У Ветернику изграђен нови семафор
· 11.8. Почели радови на инфраструктурном опремању стамбених блокова за припаднике снага безбедности у Новом Саду
ЈУЛИ
· 31.7. Уређује се простор око полицијске испоставе
· 27.7. Постављен семафор код Јодне бање
· 10.7. Осветљена школска дворишта
ЈУНИ
· 17.6. Нови Сад и Ветерник повезани Булеваром Јована Дучића
· 17.6. Детелинара добија "Урбани џеп"
МАЈ
· 30.5. Добре вести за новосадске бициклисте
АПРИЛ
· 24.4. Напредују радови на Булевару Јована Дучића
· 8.4. Корона не зауставља новосадске неимаре
ФЕБРУАР
· 27.2. Откривање спомен бисте Момчилу Тапавици
· 25.2. Асфалтитање улица у насељу Руманка
· 12.2. Обилазак радова у насељу Сајлово
· 5.2. Два нова семафора у Улици Новосадског сајма
· 5.2. Сајлово добија уређене улице
ЈАНУАР
· 29.1. Завршена изградња саобраћајних површина и кружне раскрснице са пратећом инфраструкруром код Научно-технолошког парка у Кампусу у Новом Саду
· 22.1. Уређују се улице у насељу Подбара
· 10.1. Лепше лице Позоришног трга
архива актуелности 2019.
JP Zavod za izgradnju grada Novi Sad

ОБИЛАЗАК РАДОВА У НАСЕЉУ САЈЛОВО

12.2.2020.

   Члан Градског већа за комуналне послове, Владимир Стојковић и в.д. начелника Градске управе за грађевинско земљиште и инвестиције, Дејан Мандић, обишли су у среду, 12. фебруара 2020. године, радове на уређењу саобраћајних површина у насељу Сајлово.У насељу Сајлово планирано је уређење 13,4 км саобраћајница у 38 улица, а сама реализација биће изведена у две фазе.
Прва фаза, која је тренутно у току, обухвата уређење 13 улица (4,2 км саобраћајница) у постојећој регулацији, а сем коловоза предвиђено је и уређење банкина, као и решавање проблема одвођења атмосферских вода са саобраћајних површина. Биће постављена и одговарајућа вертикална и хоризонтална саобраћајна сигнализација, као и успоривачи брзине.
Улице које ће бити уређене у првој фази су: Саве Јосића, Николе Симића, Драгана Бандића, Милана Јанића, Синише Лаушева, Сајлово 10, Сајлово 11, Сајлово 12, Сајлово 20, Сајлово 22, Сајлово 23, Сајлово 34, Сајлово 38.
Радови су почели 28.01.2020. године, а рок за завршетак је 240 календарских дана. Извођач радова је „Пут–инвест“ ДОО Нови Сад, а уговорена вредност инвестиције је близу 132 милиона динара.
Радови на саобраћајним површинама изводе се у синхронизацији са радовима на изградњи водоводне мреже, које инвестира ЈКП „Водовод и канализација“ Нови Сад.
У другој фази, за коју је Програмом уређивања грађевинског земљишта за 2020. годину предвиђено 300 милиона динара, планира се асфалтирање још 25 улица (око 9км саобраћајница) у насељу Сајлово.
Напомињемо да је у претходних неколико година у целом насељу изграђена канализациона мрежа, као и јавно осветљење, а уређењем саобраћајница и изградњом водоводне мреже, Сајлово ће бити комплетно инфраструктурно опремљено, чиме ће се још једном потврдити да Град Нови Сад улаже значајна средства у циљу успостављања једнаких комуналних стандарда у свим деловима градске територије.


Untitled Document
© ГУ ЗА ГРАЂЕВИНСКО ЗЕМЉИШТЕ И ИНВЕСТИЦИЈЕ