АКТУЕЛНО | ЈАВНЕ НАБАВКЕ | ПРОДАЈА ЗЕМЉИШТА | КАТАЛОГ ЛОКАЦИЈА «Google МАПА» | КОНТАКТ | ГИС
Почетна страна
JP Zavod za izgradnju grada Novi Sad

НОВИ СЈАЈ ТОЛСТОЈЕВЕ УЛИЦЕ

24.4.2019.

   Градоначелник Новог Сада, Милош Вучевић, и начелник Градске управе за грађевинско земљиште и инвестиције, Дејан Мандић, у среду, 24. априла 2019. године, обишли су Толстојеву улицу поводом завршетка радова на изградњи комуналне инфраструктуре.Радови су обухватили део Толстојеве улице, од Пушкинове до Хоповске, у укупној дужини од око 440м, а на овој деоници изграђен је коловоз, обостране пешачке стазе, паркинзи, нова водоводна и канализациона мрежа, као и јавно осветљење са ЛЕД извором светла. Постојеће зеленило сачувано је у највећој могућој мери, а остављен је и простор за озелењавање и садњу нових стабала у овој улици.
Реконструкцијом Толстојеве улице решени су бројни проблеми који су овде постојали,  као што је девастиран коловоз, оштећене пешачке стазе, недостатак паркинг места, дотрајала водоводна и канализациона мрежа и старо јавно осветљење.
Захваљујући овим радовима, чија је вредност 93 милиона динара и који су завршени чак и пре уговореног рока, Толстојева улица добила је нов и оплемењен изглед, а такође и много лакше и безбедније услове за одвијање колског и пешачког саобраћаја.
Untitled Document
© ГУ ЗА ГРАЂЕВИНСКО ЗЕМЉИШТЕ И ИНВЕСТИЦИЈЕ